TJEJZONEN x ÅNGESTPODDEN – Tjejzonen

Trycket på Tjejzonens stödverksamhet är stort, och i nuläget räcker resurserna inte till för att vi ska kunna hjälpa alla tjejer som vänder sig till oss. Ida och Sofie, som driver Ångestpodden – Sveriges största podcast om psykisk ohälsa, har tillsammans med Hemmakväll startat en insamling för att hjälpa Tjejzonen att ge stöd till fler tjejer.

SWISHA DIN GÅVA HÄR:

BIDRA SOM FÖRETAG?
Kontakta oss på info@tjejzonen.se så hjälper vi er.

Tjejzonen i samarbete med:

OM TJEJZONEN
Tjejzonen erbjuder kostnadsfritt och anonymt samtalsstöd till alla som definierar sig som tjejer mellan 10 och 25 år. Vi stöttar tjejer genom fysiska eller virtuella möten med en Storasyster som i egenskap av volontär ger av sin tid och sitt engagemang för att lyssna och finnas där när livet är tufft. Under förra året genomfördes nästan 9000 stödsamtal. Verksamheten kontrolleras av Svensk insamlingskontroll och har 90-konto.

DIN GÅVA BEHÖVS
Larmrapporterna om unga tjejers psykiska ohälsa duggar tätt. Pandemin har dessutom lett till att de tjejer som redan hade det tufft, fått det ännu sämre. Tjejzonen möter varje dag tjejer som lever i en skrämmande verklighet, där allt från ätstörningar, destruktiva och suicidala tankar är vardag – med den gemensamma nämnaren att många av dem upplever att de inte har någon att prata med.

Behovet är stort. Idag har Tjejzonen inte möjlighet att hjälpa alla tjejer som hör av sig. Fler volontärer behöver utbildas – och för det behövs pengar. Vill du hjälpa oss? Ge en gåva idag!