Fråga Juristen – Tjejzonen

Fråga Juristen

Tjejzonen kan återigen presentera tjänsten Fråga juristen till tjejer som söker stöd hos oss.

Fråga juristen är till för dig som behöver få hjälp med juridiska frågor. Du eller någon du känner kanske har varit med om något som inte känns okej och undrar vilka rättigheter som finns. Då är du välkommen att höra av dig till juristerna eller advokaterna på Advokatbyrån Ek Linder AB som Tjejzonen har ett samarbete med.

Kontakt:

Mejla info@advokatlinder.se och skriv ”Tjejzonen” i ämnesraden så får du svar inom två arbetsdagar.

Ring på tisdagar mellan 17.00-18.00 på 0760183087. Berätta då att du tillhör Tjejzonens målgrupp och ringer för att få gratis stöd och rådgivning.

Kostnad:

Kontakten är helt gratis för dig som är tjej mellan 10–25 år. Tveka inte att höra av dig för gratis juridiskt stöd och rådgivning.

Om ärendet skulle bli större och om de behöver ta betalt för en del av arbetet så kommer Advokatbyrån Ek Linder AB alltid att först informera dig om dina möjligheter att anlita dem så att du vet om det – innan de gör något.

För ytterligare kontaktuppgifter se www.advokatlinder.se

Har du andra funderingar som inte gäller lagar eller rättigheter?

På Tjejzonen kan du prata med en Storasyster som lyssnar på dig när du känner att du behöver det. Du bestämmer alltid själv vad ni ska prata om – inget är för stort eller smått! Här hittar du våra chatter där du kan chatta med en Storasyster som lyssnar.