Alla Hjärtans Dag

Vad ska ni göra idag, den fjortonde februari? En dag mycket älskad, ganska fruktad och lite hatad. Linda skickar lite pepp till alla, och låter inte någon glömma att det faktiskt är ALLA hjärtans dag. Ha en härlig dag önskar Tjejzonen och redaktionen!

Alla Hjärtans Dag är här. Min första Alla Hjärtans Dag som singel på oändligt många år för övrigt. Jag kommer ihåg när jag var yngre, då innebar dagen ren o skär ångest för många av mina singelvänner, men nu när jag är i samma situation känner jag inte alls nån oro.

För Alla Hjärtans Dag är för det första en dag som man kan välja att inte fira. Och man kan välja att vara glad för de par som hypar upp den utan att må dåligt för att man själv inte har nån älskare eller älskarinna att uppvakta eller bli uppvaktad av. Faktiskt. Det faktiskt INTE tragiskt att vara singel, hela ens existens präglas väl inte av huruvida man har en andra hälft att skicka rosor till och skriva mysstatusar om på Facebook. Get a grip!

Om man nu väljer att fira Alla Hjärtans Dag behöver man ju inte göra det med en ”käresta”. Alla Hjärtans Dag handlar väl, förutom att boosta försäljningen av blommor och nallar, om att visa kärlek för de som man älskar, typ föräldrar, syskon, vänner, husdjur…? Eller varför inte den viktigaste personen i ditt liv: dig själv?

Så uppvakta dig själv lite extra på Alla Hjärtans Dag vettja. Gör något som du tycker är kul. Köp blommor till dig själv. Ge dig själv ett kort där du skrivit hur mycket du tycker om dig själv.

Det ska jag göra i alla fall. 🙂

PS! Och glöm inte, vi på Tjejkraft älskar dig! Du, kära läsare, är BÄST! <3

tjejkraft657435775654545435434

Bild