Alla krav vi ställer på oss själva.

De överraskande och spännande mötena händer när man minst anar det. Sandra var med om ett sådant för ett tag sedan och de började appropå ingenting prata om alla krav vi har på oss själva. Visst är det spännande med nya personers åsikter?

För några helger sedan var jag hemma hos en bekant som fyllde år. Jag kände nästan ingen där och det blev att jag minglade runt, men sällskapet var inte alltför inbjudande och efter en stund gav jag upp och satte mig i soffan som stod i vardagsrummet.

Efter en stunds studerande av dessa människors upptagenhet satte sig en tjej bredvid mig och vi började småprata. Det visade sig bli en riktigt intressant konversation. Jag minns inte hur vi kom in på det men av någon anledning började vi diskutera alla dessa krav vi människor ställer på oss själva. Alltifrån att vi ska följa samhällets normer till alla krav vi har vad gällande vårt utseende.

Efter det här samtalet har jag inte kunnat sluta fundera kring varför vi skapar oss alla dessa måsten? Är vi rädda för att vi inte ska duga till? Eller försöker vi nå någon slags perfektion? Vad tror ni?

För utan brister vore vi inte människor. Du är bra precis som du är. Det finns bara en som dig i världen. Du är unik!