Att drömma om att bara vara.

Jag vill fortsätta lite på vad Paulina skrev i sitt inlägg.

Jag har också en vän som för 1.5 år sedan fick en dotter. Hon kommer från Hälsingland och började gymnasiet i Stockholm. Hon har bott i Stockholm i tio år. Hon har haft lite strö jobb här och där, inte utbildat sig och jag har alltid sett upp till henne. Hon har alltid varit glad, lugn, alltid tyckt om att ha roligt, och så var hennes största dröm att få barn och familj. Jag träffade henne i helgen och fick veta att hon och hennes sambo har köpt hus i den staden hon kommer ifrån i Hälsingland. Så hon flyttar i höst, tillbaka där hon kommer ifrån.

Hon berättade att hon äntligen kände ett lugn. Att hon var lycklig.

Jag är så glad för hennes skull. Hon har alltid struntat i vad folk tycker, hon har alltid gått sin egen väg. Inte velat briljera eller verka cool genom att resa som många andra i min klass gjorde.

Hon gör det hon mår bra av. Och hon mår bra av att vara med sin dotter, man och hon ser fram emot att få renovera sitt nya hus och dricka o´boy på kvällarna.

Därför lovade jag mig själv att på söndagen( jag träffade henne på lördan) att bara sitta hemma, jag avbokade allt jag skulle göra. Så satt jag hemma och bara mös..och unnade mig själv att bara vara…..:)

Vad drömmer ni om?