Behöver en komplimang alltid vara sann?

Jenny har denna veckan skrivit en text om hur glad man kan bli av att få en komplimang, oavsett om man tycker att det stämmer eller inte. Vad har ni fått för komplimanger?

På sömnkontot lyser det rött, alltså inte så mycket sömn senaste tiden. Jag är väldigt känslig när det kommer till att sova för lite. Känner mig inte som mitt bästa, snyggaste jag på morgonen direkt. I morse var jag och en av mina bästa polare och käkade frukost. Efter det gick jag till kontoret. Möts av kommentaren från finaste kollegan ”Vad fräsch du ser ut!”. Jag skrattar lite, haha, ”Gör jag?”. Helt plötsligt känner jag mig fräsch!

Jag tänker att det är fint med psykologi, och att det borde användas mer i positiv riktning. Typ, vara extra glad mot sura tanten i busskön, tacka extra snällt när du får hjälp av expediten, säga att polaren har snygga dojor, säga att någon är världens bästa… Ja, du hajar. Ge lite mer komplimanger och kärlek, helt enkelt! What goes around, comes around. Simpelt. Puss och kärlek till er! Ni är fan snygga!