Ella: VÅR

Just nu är jag inne i en mycket kreativ period. Jag syr, fotar, målar, filmar och fixar hemma. Det kanske är våren som inspirerar, vad vet jag. Jag har tusen olika projekt på gång och jag vill bara pyssla precis hela tiden!
Min kreativitet går tyvärr väldigt mycket i vågor. Periodvis är jag totalt oinspirerad att göra någonting över huvud taget, men så plötsligt slår kreativiteten till och då finns ingen hejd på mig och mina planer. Mina vänner brukar säga att jag blir kreativt manisk. Jag önskar egentligen att det inte var så, att det inte är allt eller inget liksom. Det vore skönare att vara lagom kreativ och inspirerad hela tiden.

Hur som helst kan jag verkligen rekommendera att ha ett litet projekt som man kan pyssla med på sin fritid. Det kan vara vad som helst! Det är roligt och oftast blir man nöjd med sig själv. För mig är det även ett bra sätt att koppla bort oönskade tankar och fokusera på annat. Mitt nästa projekt är att sy ett lapptäcke av gamla tygprover. Just nu känns det lite som om jag har tagit vatten över huvudet, men man måste våga utmana sig själv också! Jag hoppas på succé.