Ett tidigt julinlägg från en tidig julälskare!

ag är en riktig julälskare, som gärna börjar att fira julen så tidigt som möjligt. Det är inte själva julafton jag tycket är viktigt, utan hela julstämningen och den mysiga atmosfären.

Julkalendrar (alltså dom på tv/film, inte pappersvarianten) är något som för mig är ett måste vid jul. Det spelar heller ingen roll hur gammal jag är (hittills i varje fall), och jag vet att de flesta jag känner håller med mig! Och om det inte räcker med en julkalender, eller om årets är dålig, finns en uppsjö av tidigare bra kalendrar!

Min favorit julkalander är ”Alla Trolltider”, vilken jag har sett om och om igen varje år sedan ungefär sju års ålder. Jag tröttnar helt enkelt aldrig! Kalenderns är från 1979 och handlar om småtrollens liv.

Tidigare år har jag köpt DVD-skivor av gamla kalendrar som jag inte sett. Men i år kom jag på den smarta idéen om att se dom via youtube istället (jag laddar helst inte ner)! Så nu har jag sett ”Albert och Herbert”, och nästa är ”Sunes jul”. Där ”sparade” jag ett par hundralappar!”