Filmtips! A Walk to Remember

Filmtips102
Det finns en film (förutom Titanic) som jag ALDRIG tröttnar på. Den heter A Walk to Remember. Huvudrollerna spelas av Mandy Moore och Shane West och den sistnämnda blev efter den här filmen min stora kändisförälskelse i flera år.

Grundstroyn är egentligen rätt ordinär. Landon (Shane West) är skolans populäraste kille och Jamie (Mandy Moore) är skolans ”tönt”. De blir efter en hel del om och men kära i varandra. Som sagt, rätt ordinärt. Men i den här historien finns en twist som gör den kärlekssagan helt annorlunda. Jag tänker dock inte berätta vad det är, det får ni se själva 😉

Filmen har hursomhelst träffat mig rätt i hjärtat. Personkemin mellan Shane West och Mandy Moore är så bra att jag fortfarande är helt övertygad om att de hade i alla fall en liten fling vid sidan om kameran. Förälskelsen mellan dem kändes så jäkla äkta!

Jag tycker dessutom Mandy Moores karaktär, Jamie, är helt fantastisk. Så trygg i sig själv vid en sådan ung ålder. Hon är liksom helt okej med att många i skolan tycker att hon är konstig. Underbart!