Första gången

Jag gick i nian och vill minnas att jag hade något slags lov, höstlov förmodligen eftersom det var oktober. Det hade blivit kyligt ute och mörkret omslöt den lilla förorten jag bodde i tidigt om kvällarna. Han bodde inte i förorten, faktum är att jag nog aldrig riktigt visste var han kom ifrån, och det kanske var just det som gjorde honom spännande. Han var annorlunda på något sätt, men ändå precis som alla andra. Jag hade träffat honom igenom en killkompis och vi hade känt varandra i någon månad, men bara varit ihop i en vecka eller så.

Jag visste nog inte riktigt vad jag ville. Det var inte så jätteviktigt för mig att bli av med oskulden bara för att ”bli av med den”. Men jag tyckte ju om honom, han ville ju så gärna och tja, vad hade jag för skäl till att säga nej, tänkte jag. Han hade sovit över hos mig förut utan att vi haft sex, men den här gången var det liksom underförstått att det skulle hända. Jag minns inte särskilt mycket mer än att det gjorde jävligt ont, förmodligen för att jag inte var särskilt kåt. Vi var tillsammans i två månader, eller kanske tre, och hade sex flera gånger. Det gjorde faktiskt lika ont varje gång.

Samma sak med killen efter det, och killen efter det. Till slut började jag undra om det var något allvarligt fel på mig. Så här skulle det väl rimligtvis inte kännas att ha sex? Jag gick till ungdomsmottagningen, men upplevde att mitt problem nonchalerades. Jag var ju så ung och sexuellt oerfaren, ”det blir bättre när du blir äldre”, typ. Själv är bäste dräng tänkte jag då och började läsa på i olika böcker om sex och ramlade över begreppen ”vaginism” och ”vestibulit”. Det kommer jag att skriva lite mer om senare idag.