Första sexet

Vi fick en text från en läsare som helst ville vara anonym och det har vi på Tjejkraft ingenting emot. Hela redaktionen bloggade ju anonymt om sin första gång för ett år sedan (jo, det är sant! Klicka här så kan ni läsa). Vi tror att det är viktigt att prata om första gången och sex i största allmänhet. Hur ska man få veta om ingen berättar? Här kommer vår läsares bidrag till textsamlingen under temat första gången!

Första sexet. Det är då man blir av med oskulden. Oskulden! Den kommer att försvinna, för alltid. Jag var 19 år första gången. Det var dags. Jag hade träffat ”den rätte” och jag ville. Ville, ville, ville. Vi hade varit på ungdomsmottagningen tillsammans. För att fixa p-piller och kondomer. Jag var otålig och nyfiken. Han var lite mer erfaren. Redan en vecka tidigare hade jag viskat att jag ville ”göra det”. Den gången blev det mysigt pill och smek istället. Det var så otroligt skönt. Tänk, då måste det vara ännu bättre när det hände på riktigt.

Och sen, första gången… När är det egentligen första gången, undrar jag? ”Hur kan du fråga så?” tänker ni kanske. Eller så förstår ni precis. Jag trodde att han skulle glida in. Det skulle göra ont. Sen skulle det bli skönt. Men han fick inte plats! Jag var förväntansfull, nervös, helt torr. Han var omtänksam, mysig, försiktig och bökade utanpå. Jag blev så besviken! Han fick ju inte plats!!! Varför hade ingen sagt att det kunde bli så. Han var för stor helt enkelt (eller, vi säger så, då blir han smickrad). Men gillas den gången? Min debut där han inte ens kom in? Eller är det när han kom in litegrann, men bara lite? Eller nästan hela vägen? Då gjorde det ont. Det var inte riktigt smärtsamt, men inte heller skönt. Lite som att stretcha minns jag att jag tänkte. Det var pillandet jag såg fram emot. Sex tyckte jag var överskattat.

Tycker jag fortfarande det? Självklart inte! Efter ett tag går det. Kroppen lär sig fukta slidan. Man hittar punkter, rytmer, uttryck. Men sex kommer inte av sig själv. Inte heller orgasm eller favoritpositionerna. Man får leka sig fram, i ömsesidig respekt. Låta det ta tid. Låta det var ”som att stretcha” från början. Det är värt det tillslut! Och debuten är ju inte lika för någon. Vad jag förstår får vissa till det första gången. Men jag behövde lite tid =)