Ge aldrig upp din dröm!

En vän till mig fick i torsdags (14/7) det glada beskedet att hon blev antagen till den utbildning hon hade sökt. Jag grattade henne via sms då hon befinner sig utomlands för tillfället. Jag visste att hon hade kämpat länge för att bli antagen men jag visste inte hur många gånger hon hade sökt så jag frågade henne. Hennes svar vill jag dela med mig här:

 

”Paulina, inga ord i världen kan beskriva känslan av att lyckas övervinna sig själv. Det här är 5e gången som jag har sökt. Är fortfarande i chock, varvar gråt med skratt. Lyssna på mig, ge aldrig upp din dröm. Alla skavsår jag har fått av alla mil extra i omväg är bortglömda. Kämpa på!!!”

 

Hon berättade några dagar senare när vi chattade att hon under den tid som hon har kämpat har levt efter två motton. Det ena var “It always seems impossible until its done” – Nelson Mandela och det andra var “Success is going from failure to failure without losing enthusiasm” – Winston Churchill

Det finns så mycket styrka och viljekraft inom oss alla. Hur vi lyckas fortsätta framåt motgångar till trots är häpnadsväckande. Hur vi finner kraften att fortsätta drömma om det som gång på gång verkar omöjligt är så oerhört vackert. Jag finner inga ord för den vördnad och stolthet som jag känner för alla de som utkämpar sina slag varje dag och väljer att fortsätta framåt oavsett vad.

Kämpa på!