Gör din grej!

Jag tycker så mycket om årets Idol och inte eftersom jag gillar själva programmet utan för att i år har vi där Amanda F och Moa. De är inte riktigt som typiska artister förväntas vara, de vill inte snacka massor och de känner inget behov av att vara väldigt sociala, den känslar har jag fått. Amanda får så mycket kritik för att vara för blyg.

Men vad spelar det för roll när själva grejen handlar om musiken, att ha sin egen stil och visa att man brinner för musik? Alla behöver inte ständigt prata, överhuvudtaget vara väldigt sociala och visa upp sig för att bli ”godkända”. Amanda har sin egen stil och det känns ju i hela kroppen när man lyssnar på henne att hon ÄLSKAR musik, hon älskar att sjunga och hon är sjukt bra på det; trots det får hon mycket kritik för sin personlighet.

Hon vill göra sin grej, likaså Moa, och jag är så glad över att de finns med på Idol för att de visar till alla andra att man inte behöver vara den typsiska utåtriktade artisten för att lyckas med det man älskar att göra.

Det finns så många människor runtomkring oss som är duktiga på någonting speciellt, som älskar det de gör och som brinner för det men som inte vill av olika anledningar ”visa upp sig”. Man ska inte bedöma folk efter det hur sociala de är. Ge folk en chans att visa vem man är som person, vi alla är så olika och jag tycker det är så fint!

Bild