Hemma igen

Hej på er! Skönt att höra att ett par av er har haft ett bra nyår.

Själv har jag haft det jätte lugnt och skönt. På nyårsnatten gick vi och la oss ett par timmar efter tolvslaget och dagen efter var vi uppe vid nio. Vi drog på oss alla våra kläder och vandrade ut på en is där vi borrade ett par hål och spenderade ett par otåliga timmar utan fiskelycka. Men vi grillade korv, pulsade genom lårhög snö och skrattade en massa så den uteblivna fisken var det sista vi tänkte på.

På nyårsnatten gjorde en kompis bort sig lite och kvällen fick ett halvtråkigt avslut. När vi pratade om det kom vi fram till att det aldrig hade hänt om det inte hade varit någon alkohol med i bilden. Det kan verkligen förstöra! Nästa nyår tänker vi köra helvitt.

Två gånger körde min tjejkompis fast i snön med sin lilla polo och båda gångerna fick jag och en annan tjej knuffa loss bilen och hoppa in i farten. Jäklar vad vi skrattade då och vad stolt jag kände mig för att vi lyckades få loss bilen. Den som sa att tjejer inte kan är ett stort jävla pucko!

Nu är det nytt år. Känner ni någon skillnad? Det gör inte jag. Förutom en viss lättnad för att själva nyårsfirandet är över. Men känner man någonsin någon skillnad egentligen? Nytt år, ny månad, ny vecka eller ny dag. Det spelar ingen roll, dey är fortfarande ett bra tillfälle att ta nya tag och en möjlighet att förändra det man inte trivs med. Puss på er!

Nyårsdagen