I kvällsmörkret

Jag är som mest vaken när alla andra sover. När det är stilla ute och min högljudda granne har tystnat. När det är mörkt ute och alla lamporna har slocknat i huset på andra sidan gatan. Mina tankar är klara och mitt hjärta slår lite hårdare. Det är då man förstår det geniala och hjärtknipande vackra i vissa låtar och det är då bröstet värker lite extra för de man tycker om. Men det är också då ångesten känns som mest. Problemen blir mer levande. En person som jag tycker om jätte mycket sa att jag alltid skulle tänka att det är en ny dag imorgon, när saker känns omöjliga på kvällen. Och visst är det så, att det alltid känns bättre när man vaknar till en ny dag.

När man sitter vaken och tänker på kvällarna finns det tre saker man kan göra.

1. Sätta på den här låten och dansa dansa dansa, precis som tjejerna gör i Grey’s Anatomy när de har det jobbigt. Dance it out!

2. Sätta på den här låten (eller vilken Melissa Horn låt som helst) och bara njuta av att någon annan kan sätta så vackra ord på det man själv känner.

3. Logga in på tjejzonens chatt och prata med någon av de underbara volontärerna som bara sitter och väntar på att få lyssna på vad just du har att säga.