Inte årets eldsjälar – utan alltid eldsjälar

Vi vann inte igår! Det måste bero på att Lotta och Thintin alltid har varit eldsjälar, inte bara i år… 😉 Men vi hade en super trevlig kväll och blev inspirerade till nya uppslag i bloggen.

Vi träffade Mia Törnblom som sa att hon hade hejat på oss! Hon berättade om sin lustiga kropp som hon älskade till 100%. Hon fick alla att skratta när hon beskrev sina tigerränder (bristningar, men som hon sa: Jag känner mig inte brusten, jag är bara lite randig!), volanger (magen) och sina bröst (som hade kapplöpning ner mot magen). Tänk vilken självkänsla man måste ha för att ställa sig på scen framför dryga 400 personer och berätta hur man ser ut naken! En sån självkänsla önskar jag att jag hade! Ska vi kämpa ihop? Jaa, det gör vi!

Vi hamnade bredvid de unga och superduktiga killarna Arvid Morin och Oscar Lundin som har startat upp och driver företaget Ung Omsorg. Deras företag förebygger två samhällsproblem: arbetslöshet hos unga och ensamhet i äldrevården. Ungdomarna de anställer jobbar helt enkelt med det personalen på äldreboenden inte hinner med: att umgås! De spelar spel, läser ur tidningen, går på promenader och lyssnar på varandra. Helt genialt! Kolla in deras hemsida!

Vi träffade fler fina människor, men det finns så mycket att berätta om dem att de förtjänar ett eget inlägg. Håll utkik!