Jag är precis som du, fast på mitt sätt!

Hej! Jag är en av de fjorton tjejerna som precis börjat blogga här på tjejkraft. Ni kan kalla mig Eli, det är mitt andra namn och jag älskar det. Vem är jag då? Jag är precis som du är, fast på mitt sätt! Jag är rädd för att vara ensam hemma, jag önskar mina vänner förstod mig bättre och mitt hjärta har blivit krossat minst tio gånger.

Jag drömmer om att ha en egen lägenhet här i Stockholm där jag kan göra precis vad jag vill och när jag vill. Jag letar fortfarande efter en ny bästa vän sedan T & jag inte längre klickar (men det tar vi en annan gång). När jag har mens tror jag att jag kommer dö varje gång för jag har så ont. Plus att jag går upp minst 2 kg varje gång. Jag jobbar med mode och drömmer om att arbeta inom hälsa, en dröm som ska bli sann.

Jag har bra koll på mycket som gäller vänskap, killar (du är endast värd den bästa), hur det är att vara blyg, att välja fel linje på gymnasiet, att känna sig ensam i en stor stad där alla är anonyma (typiskt stockholmare?), utseende (den viktigaste ingrediensen är ditt leende), hur det är att ha en kompis som mår dåligt och hur det känns när man inte har sin familj nära och stöttande, eftersom jag är tjej så har jag även bra koll på allt som händer med tjejers kroppar i tonåren (och det är mycket, vill jag lova).

Jag hoppas att du och jag kan göra världen och vardagen till en underbar plats genom att dela massa tankar, ord & känslor här, för visst är det coolt med bloggar, man får skriva precis vad man vill, när man vill (så länge man inte sårar någon). Jag bollar gärna tankar och kommentarer och pratar med dig i mina inlägg. Och du får fråga mig precis vad du vill, när du vill!

Avslutar detta inlägg med texten nedan,det finns överallt på nätet. Det är en tankeställare och den ger mig inspiration.

Se på dig! Du är ung. Och du är rädd. Varför är du så rädd? Sluta vara paralyserad. Sluta svälj alla dina ord. Sluta bry dig om vad andra tänker. Klä dig i vad du vill. Säg vad du vill. Lyssna på musik du vill lyssna på. Höj volymen som tusan och bara dansa. Var ute sent och strunta i att du har skola nästa dag. Sluta vänta. Sluta vänta på att fredag ska komma. Lev nu. Gör det nu. Ta risker. Berätta hemligheter. Det här livet är ditt. När ska du inse att du kan göra precis vad du vill?

Vi hörs snart igen,

/Eli