Jag gick igenom en kamp

Idag skrev en av våra läsare om hur det är att ha levt med en ätstörning. Om hur det är att bli bättre, men också hur det är att tänka tillbaka. vad tänker ni på när ni hör hennes historia?

Jag gick igenom en kamp, jag kämpade för att jag vill se smal ut, jag ville att alla killar skulle titta på mig, jag ville att kläder skulle passa, ja visst nu och då har jag mina tankar om att jag tycker att jag ser ful ut och jag avskyr min kropp. Men då brukar jag oftast tänka på en väldigt bra artikel som jag läste i Veckorevyn och när jag läste den föll många utav pusselbitarna på plats, för mig är det nu viktigare att må bättre på insidan istället för att kämpa för att ha den rätta storleken.

För när det kommer till kritan är ju insidan det viktigaste men jag tror även på att det är viktigt att vi visar för våra barn och ungdomar att vi människor kommer alla olika former, storlekar, personligheter och utseende. Jag tror även på att vi måste tänka om vad skönhet egentligen är för skönhet finns i alla människor, ja var och en är vackra på sitt sätt:)