Jennys bloggtips!

Nu var det väldigt längesen jag skrev något för Tjejkraft. Och jag kan inte säga varför, eftersom jag inte kan sätta fingret på det själv. Motivationen har funnits där. Jag har haft massa intressanta saker att skriva om. Jag har kunnat ta mig tid. Men ändå, inga ord på papper. Mina inlägg föds ofta när jag gör annat, och ofta när jag tränar, när jag liksom frisätter hjärnan från arbete, och låter benen göra jobbet, så kommer sådant som jag sen skriver ned och tror kan vara intressant för er bloggläsare. Nu har jag inte fått träna på grund av tre olika knäoperationer med en följd restriktioner, måsten, olika rehabövningar, elektroder, Försäkringskassan, akupunktur med el, över fem månader på kryckor… En resa som fått en mängd konsekvenser som jag kanske skriver om längre fram(för det händer mycket intressant när man tvingas bryta rutiner!)

Idag, just nu, vill jag i stället dela med mig av tre olika bloggar. En som handlar om en finfin hund, Maggie, som onekligen är en liten akrobat. Kolla in henne HÄR.

En annan blogg jag gillar är DEN HÄR , finns en del godbitar som man känner igen sig i!

Mitt tredje bloggtips är en blogg som heter Suit up or die, bakom den står en ohyggligt snygg man och bloggen bjuder på ohyggligt snygga bilder blandat med en del visdomsord.

Till sist vill jag säga något klyschigt, men som jag ändå tycker är så viktigt – försök upptäcka de små ögonblicken varje dag som skänker lycka.