Jullov!

Vad tycker ni om jullovet? Personligen börjar mitt att ta slut  vilket gör mig fruktansvärt stressad. Jag är en sån där människa med söndagsskräck- ni vet sån som tycker att hela dagen är förstörd för att det är måndag dagen efter. Så är jag med lov också- ”Vad är poängen med att vara ledig om jag måste gå till skolan nästa vecka?” tänker jag och surar. 

När jag var yngre- och till viss del fortfarande- så hatade jag lov. Om man växer upp på landet eller om man har kompisar som lämnar stan på lovet så vet ni vad jag pratar om. Visst, det var kul att slippa skolan. Men att sitta hemma med familjen var något jag personligen kunde leva utan. Nu när jag växt upp så är det roligare att umgås när alla kommer överens. Men fortfarande- det är bara roligt att vara ledig när man får göra saker på sina egna villkor.

Så vad är era tips för jullovets sista dagar? Vad skulle ni säga till en person som jag som är så rädd för de där ”ÅH MY GÅD, DETTA ÄR SISTA FREDAGEN INNAN JAG MÅSTE ÅKA HEM OCH BÖRJA SKOLAN IGEN” och ”JISSES, OM TRE DAGAR KOMMER JAG BÖRJA JOBBA IGEN OCH KAN INTE SITTA OCH TITTA PÅ FAMILY GUY FEM TIMMAR OM DAGEN LÄNGRE UTAN MÅSTE TYP GÖRA SAKER OCH TVÄTTA MIG OCH SÅNT” stunderna?

tjejraft871+01§++032093

Bild