Läsartext om pappa

För ett tag sedan la vi upp Matildas text Pappa, jag vill göra slut med dig Som handlar om hur det är att ha en påfrestande relation med någon av sina föräldrar. Nu har vi fått in en läsartext som handlar om just det. Vad känner ni? Kommentera gärna! Eller varför inte skriva en egen text? Maila till oss på amanda.malmquist@tjejzonen.se!

Här i sängen men ska snart gå till jobbet, kikar lite på Tjejkraftens blogg då jag ser ett inlägg om en tjej som skriver om att hon har gjort slut med sin pappa. Det är som att se sig själv i en spegel bild, jag ser så mycket av mig själv i henne, när hon skriver om sin relation med sin pappa.

Har inte kontakt med min pappa, vi bröt för fyra år sedan, jag mådde dåligt, bråkade för ofta med mamma, var för påverkad, jag har varit arg, jag har mått dåligt, men inte nu längre, idag sörjer jag och kan känna lite ilska men det var ödet, det var Guds plan.

Jag känner ingen ilska, jag känner inte att det var mitt fel, för jag försökte ha en bra kontakt med dig, jag försökte alltid göra dig stolt, men du bara sket i det, jag mår inte dåligt längre, jag är inte ledsen, utan jag tänker gå vidare och vara den bästa människan jag kan vara.

Men jag ler för utan dig hade jag inte varit den jag är idag!

tjejkraft26325176

Bild