Linda: Gör vad du vill

Vi lever i viss mån vårt liv för att ha ett lätt svar på frågan ”Vem är du?”. Linda har skrivit en peppande text om att göra något som är så svårt fast det låter så enkelt: Att göra vad vi själva vill! 

Jag kände inte att programmet jag läste passade mig just i detta skede av livet.

Så jag gjorde ett avbrott för våren och nu jobbar jag med ett par extraknäck. Jag hyr ut mina rum hemma för att få ekonomin att gå runt, så jag bor med två sjukt mysiga inneboenden. Jag sparar pengar och äter spännande mat med min pojkvän. En dag i veckan jobbar jag volontärt med något som jag drömt länge om att få göra men aldrig haft tid för förut.

Jag har aldrig mått bättre med mitt liv och mina livsval. Visst kan folk ifrågasätta ibland och undra vad jag har för planer och visst kan det vara lite krångligt att ge ett okonventionellt svar på standardfrågan ”så vad sysslar du med då?”.

Men det är värt det. Det är värt att må så här bra. Och det var väl egentligen bara det jag ville dela med mig av: om du känner att du skulle trivas bättre med att bryta mot normen men är rädd så tänk på att du har massor av tid framför dig att bestämma dig för vad du vill bli och vad du vill göra med resten av ditt liv.

Sålänge du klarar att ta hand om dig själv så kan du faktiskt göra vad du vill just nu.