Marja: "Hur ser dina drömmar ut? Hur vill du att din framtid ska vara?"

Jag lyssnar varje vecka på en podcast, kallad ”Moa och Matildas podcast” (ja, jag erkänner att jag är minst sagt beroende av podcast. Det är alltid något avsnitt som går på hemma hos mig!), och då frågade Moa och Matilda sig själva hur de ville att deras framtid skulle se ut. Och det var inte frågan om hur de trodde att den skulle se ut, utan hur de ville. Detta är ett av mina käraste tankeämnen, så jag började själv drömma mig bort igen…

Det är skönt att få tänka så, tycker ni inte? Tänka bort ”jantelagen”, och bara få drömma precis som man vill! Jag har en tendens att stanna upp mina drömmar och tänka: ”men det där är ju inte realistiskt”. Hur kul är det att dagdrömma, om jag inte ens får drömma som jag själv vill, för mig själv?! Hur som helst: om fem/tio år vill jag vara här:

– Eget företag där jag kan tjäna mycket pengar, så att jag inte behöver slippa oroa mig för hur jag ska klara mig ekonomiskt (och gärna lite till!). Det ska vara ett företag som jag älskar och brinner för, med fria tider och dagar som jag kan disponera nästan som jag vill (förutom ett och annat möte förstås!).

– Kanske är mitt företag baserat på min hemsida, samt mitt koncept ”Baka Sockerfritt”, och jag hoppas då att jag har många tusen läsare per dag, och att det är en av de största (hälso)bloggarna i Sverige! Kanske har jag till och med någon anställd som kan hjälpa mig. Jag vill då även ha släppt en bok, och skriv för olika magasin.

– Jag bor i en större lägenhet (kanske i Järla sjö), med minst fyra rum. Mycket viktigt är att köket ska vara stort (och ha en TV), samt att en cross trainer ska få plats någonstans i lägenheten.

– Förhoppningsvis har jag även barn och eventuellt en hund.

Hur ser dina drömmar ut? Hur vill du att din framtid ska vara?

tumblr_n6pt1zwArS1tag3o6o1_500

 

Källa.