Mina intressantaste egenheter

Nu tror inte jag att ni vet vem jag är i vilket fall som helst, och därmed skulle jag kunna rada upp hundratals punkter, för att inte säga tusentals, som ni inte vet om mig. Men jag tänkte ändå att det kunde vara kul att rada upp några av de mest, vad ska vi kalla dom, intressantaste egenheterna jag har.

– Jag är galen i julen. Och när jag säger galen, menar jag GALEN! Dessutom verkar det bli ”värre och värre” för varje år. Förra årt började jag att lyssna på julsånger redan i börean på oktober, och i år har jag redan börjat läsa julbloggar! (Visste ni att IKEA ska lansera ”3D”-pepparkaksformar, som jahg bara måste ha?). Men fullt ensam kan jag inte vara på dne punkten. Annars skulle väl folk knappast skriva julbloggar året runt?

– När jag var liten hade jag under en ganska lång period tvångstankar. Till exempel tankar om att jag måste peta på något ett jämnt antal gånger, nudda vissa saker med mera. Och detta efter att ha serr ett avsnitt av barnprogrammet ”REA” där de pratade om just detta (jäkla otur att jag såg det kan man ju tänka…). Som tur är dessa tvångstankar borta idag.

– Det absolut värsta jobb jag kan tänka mig är busschaufför! Det arbetet inefattar allt det jag tycker är svårt och jobbigt. Tidspressen, serviceyrket, stressen i allmänhet, inte kunna ta pauser (bara att inte gå på toa eller dricka när man vill), dåliga arbetstider och att faktiskt kunna manövrera denna jättekoloss fullproppad med människor på smala vägar fullkantad med dyra bilar, backar och levande varelser. Det går inte en dag utan att jag imponeras av busschaufförer. Hur gör dom?

– Jag brukar tänka som om jag bloggar (alltså som om jag satt vid en dator och bloggade just där och då), vilket är något jag gjort i flera år! Bloggskadad? Jag?”