mmmatildas: "Kärlek"

Jag önskar jag kunde lösa all världens kärleksproblem.
Jag önskar det för att jag, just nu, är så enormt lyckligt lottad, men jag är samtidigt så enormt medveten om att drömmar går i kras på en ynka sekund. Jag är så medveten om att jag inte kommer vara lycklig föralltid. Ibland lyckas man, ibland inte. Just nu vill jag tro vi alltid kommer att lyckas. Klättra upp från varje dal, helst av allt inte göra några djupdyk. Känslan pekar upp.
Men jag vill lösa all världens kärleksproblem för att jag vill, för allt i världen, inte glömma hur jävla ont det gör när psykisk smärta blir fysisk. Jag vill inte glömma bort hur kärlek kan bryta ner, men mest av allt vill jag inte glömma hur kärlek kan bygga upp.
Jag vill påminna alla om att kärlek inte bara är den otrogne pojkvännen, eller rosenblad i ett ledande mönster i hallen. Jag vill påminna om att kärlek är bästa vännen, eller kanske den lurviga hunden. Ibland kärlek är en stor burk Ben&Jerry’s, men det är en historia för sig.
Allt är kärlek. Jag älskar kärlek. Jag vill aldrig sluta uppskatta kärlek.
Men jag kommer aldrig låsa in all min ammunition. Jag kommer alltid vara beredd.

Denna texten är skriven av vår läsare Matilda,  hennes egen blogg mmmatildas hittar ni HÄR och alla de fina inlägg hon skrivit tidigare för oss på tjejkraft hittar ni på DENNA länken.