Nikita: Vad ska man göra när ens hjärta inte lyder?

Hur är det att älska någon som skadar en? Relationer som inte bara ger utan också tar kallas destruktiva och kan finnas både inom par och t.ex familjer – därför vill vi innan Nikitas text lägga in en Triggerwarning. Texten kommer ta upp jobbiga saker.

Det går inte en sekund utan att jag tänker på dig. Du som förgyllde hela min själ till att på ett ögonblick släcka hela mitt ljus. Du gömde dig i mörkret den natten. Du stod utanför min port och väntade i timmar.

När jag väl kom hem svartnade dina ögon och du slutade inte slå förens jag låg ner. Känslan av slagen gör inte lika ont som minnet av dig. Minnet av hur du, någon jag älskat, står över mig, kallar mig saker ingen borde få höra, klär av mig mina kläder, slår, för att sedan lämna mig ensam och kall.

Slagen gör inte lika ont….Det är minnet av dig som smärtar. Trots att du gjort mot mig vad ingen människa bör göra så tänker jag än i dag på dig. Jag undrar hur du mår och det sjuka är att ibland känns det som att jag saknar dig?? Dina kramar och dina ögon. Dina ögon som fick mig att falla men som den natten hade färgats från bruna till svart.

Vad är det för fel på mig? Varför är jag inte kapabel till att hata? Jag vet bara hur man älskar… Jag kan inget annat.

Så till alla er där ute som vet hur det känns att inte kunna släppa taget. Till er som vet hur det känns att inte kunna sluta älska. Kanske är vi inte svaga, utan istället starkare än många andra. För vi kan, trots allt vi varit med om besegra hatet med kärlek.

tumblr_nech41hnxL1tqbt3ao1_1280