Nikita: våga njuta av våren- oavsett siffrorna på vågen!

Det börjar bli vår och istället för att njuta av solen, värmen och grönskan famlar människor omkring i panik. Varför? Jo, av en enda anledning, vår är lika med sommar och sommar är lika med beachen.

Varje löpsedel, reklam och gym lovar dig att du, just precis du, kan bli sådär het som du alltid velat vara på beachen bara du väljer bort… ja i princip allt. Allt som egentligen innehåller tuggmotstånd, fett och socker. Om du av förmodan skulle få i dig något med kolhydrater, fett eller ”drogen” socker så kan du tryggt vila dig i att detta kommer att påpekas. Men tänk ändå att det finns en trygghet i allt detta! Det finns ju faktiskt gym som inte ser annat än din vikt, vad du stoppar i dig och vad du förbränner.
Det måste ju betyda att du verkligen blir sedd på riktigt, eller hur? För skalet du bär på är ju den du är och utsidan är ju det enda som räknas eller hur?

Som Anna Skipper tryggt säger; du är vad du äter. Tack då vet jag det Anna, fint! Då måste ju det betyda att jag är både är en fläskkotlett, en näve ostbågar och en cola zero för det är ju vad jag drog i mig nyss… Bör jag ha ångest nu?

Nej jag orkar inte följa denna besatta dietström som gör att vi människor blir opersonliga, färglösa och endast ett skal av konsumtion.
Jag säger helt enkelt; HEJ beach 2014! Här får ni mig i alldeles hög person med ostbågar till lår och friterade kycklingbröst till armar. Jag väljer att, istället för att hetsa kring dieter, lägga tiden på mig själv och faktiskt njuta av våren och sommaren oavsett siffror på vågen.