Ögonblick som har fastnat i mitt hjärta

Det finns ett par filmögonblick som har fastnat i mitt hjärta. Jag har en liten röd bok där jag har skrivit upp citat eller monologer som har berört mig. Jag vill dela dem med er!

If you’re a bird – I’m a bird. Det är så enkelt, men så vackert. Jag älskar det! Filmen The notebook (Dagboken på svenska) måste vara den finaste kärleksfilmen som någonsin har gjorts. Om jag fick önska mig vad som helst i hela världen så skulle det vara deras kärlek.

Jag är en som letar efter kärlek, riktig kärlek! Löjlig, opraktisk, förtärande, kan-inte-leva-utan-varandra kärlek. Det är viktigt komma ihåg vem man är och vad man behöver och mår bra av. Den som skrev den här monologen lyckades sätta ord på det suget jag ibland kan känna i magen.

It’s a bad day all around I guess. She would turn the music up pretty loud and dance it out. Jag älskar att dansa ut jobbiga känslor, och jag älskar den här scenen för att Meredith (som alltid säger att hon är dark and twisted) har någon att dansa med.

Min sista favoritscen kommer från Love Actually (världens bästa feel good film), men den gick inte att lägga upp som en ruta. Klicka HÄR för att se den. Hugh Grants monolog påminner en om att Love actually is all around! Och hur fin är inte den här bilden från filmen?