Om tjejen som inte hade något att ha på sig

Flera bloggare har länkat till den här youtube videon de senaste dagarna. Long story short: en tjej försöker packa och får panik över att hon inte har något att ha på sig, hennes kille försöker lugna henne samtidigt som han smygfilmar allt.

Anagina förfasas över att det ens finns så ”läskiga” människor samtidigt som jag bara gapar. Blir inte alla sådär arga ibland att man bara vill slå på en kudde? Och kan inte alla känna sig så tråkiga att man upplever att det inte finns något som kan göra en fin? Hade min kille varit lika taskig som hennes hade kunnat göra ett 10tal liknande klipp.

Oftast handlar det ju inte om kläderna, det brukar vara något annat som tynger mig när jag blir arg över en småsak. Och jag brukar känna mig så löjlig då, när det ligger kläder i hela lägenheten och jag slänger ur mig något omoget när min kille försöker lugna mig. Jag tycker att det ser ut som om det stämmer in ganska väl på den här tjejen också. Man ser ju att hon småskrattar åt sig själv ibland!

Till tjejen som inte hade något att ha på sig (och till alla andra tjejer som blir arga ibland): jag hoppas att du hittade någonting långt inne i garderoben som du hade glömt bort och som fick dig att känna dig fin. Var inte ledsen på dig själv för att du kanske var lite argare på din pojkvän än vad han förtjänade (även om det verkligen märktes att han inte alls förstod hur upprörd du var just då), vi är många som blir det ibland och då får man se till att vara lite extra snäll en annan gång. Var glad för att du har en soffa som du kan bli av med lite aggressioner på! Och jag hoppas att du hade kul i London trots allt. Och du, om du fortfarande är tillsammans med han (popcornet) som filmade dig hoppas jag att du hittade på en bra hämnd! Hör gärna av dig om du behöver tips.