Orange is the new black

I detta inlägg vill jag komma med ett tips på en serie som jag tycker mycket om. Jag har nämligen börjat följa en riktigt bra och underhållande serie som heter ”Orange is the new black”. Första säsongen är ute, och när jag (snart) är klar med den kommer jag med spänning att vänta in den andra. Alla avsnitt kommer ut på en gång, så man slipper vänta en vecka på nästa avsnitt.

Denna serie finns att se på netflix. Ett stort plus är att du inte behöver betala den första månaden för ett medlemskap, och vill man inte fortsätta är det bara att avsäga sig det. Det är alltså helt gratis att få lite bra underhållnings form av denna serie! Har ni sett ”Orange is the new black”? Tyckte även ni, som jag, om den?

(Tagen från SvD)
Piper Chapman ska sitta av ett femton månader långt fängelsestraff för att hon för tio år sedan hjälpte sin (nu före detta) flickvän att smuggla drogpengar till Europa. Någon i drogkartellen har åkt fast och angivit henne. Under tiden som gått sedan hennes ”vilda år efter college” har Chapman byggt upp en perfekt liten tillvaro: hon lever ett mysigt övre medelklassliv i Brooklyn, har precis startat ett tvålföretag med sin bästa kompis (deras produkter ska säljas på Barneys!) och planerar giftermål med sin fästman (spelad av Jason Biggs). Istället för att prova bröllopsklänningar får Chapman hoppa i den orange overallen och lära sig att en fängelsemur skär igenom sociala regler. ”Glöm inte att uppdatera min hemsida” är det sista som Piper Chapman säger till sin fästman innan hon checkar in på fängelset. Hon har ingen aning om vad som väntar henne.