På tal om otrevliga kunder

Jag har under flera år jobbat på både café och i butik och har verkligen haft min rättvisa andel av otrevliga kunder. Men ingenting jag någonsin upplevt kommer ens i närheten av vad min kompis var med hon häromdagen.

Hon jobbar på hotell och en av hennes indiska gäster bad henne att boka bord på en indisk restaurang med önskemålet om att den skulle ligga väldigt nära. Hon gjorde som han bad om och bokade bord en som kanske inte var den bästa, men som enligt gästens begäran låg precis i närheten. En halvtimme senare kommer gästen tillbaka och kastar en majskolv som han blivit serverad på henne, samtidigt som han ilsket frågar: Do you think this is good indian food?! Folk kanske har skrikit på mig och sagt dumma saker, men jag har i alla fall inte fått en majskolv på mig! Tur att hon har lite humor, för hon gapskrattade när hon för elfte gången berättade den för mig igår. 🙂

En majskolv – provocerande?

Förresten, är det bara jag som fram till alldeles nyligen trodde att det hette ”majsKORV?” Är inte det ett mycket mer logiskt namn än kolv?