PRESS: BABOR Sverige ingår samarbete med Tjejzonen

Eva Glückman, generalsekreterare på Tjejzonen och Malin Bardell, VD på BABOR Sverige.

I slutet av 2021 inledde BABOR Sverige & Tjejzonen ett långsiktigt samarbete för att stärka unga tjejers psykiska hälsa.

– Att stärka och stötta kvinnor är en hjärtefråga för båda parter och detta samarbete går helt i linje med BABORs motto ”Empower Women”. För oss är det självklart att vi som företag ska vara en positiv och drivande kraft i när det gäller att lyfta frågan om tjejers psykiska hälsa, berättar Malin Bardell, Country Manager på BABOR Sverige.

Samarbetet kommer att sträcka sig under hela 2022 och omfatta flera gemensamma aktiviteter i syfte att samla in pengar för att stötta Tjejzonen verksamhet. I BABORs Flagship Store kommer kunder ges möjlighet att runda upp till valfri summa som oavkortat går till Tjejzonens verksamhet.  I juli lanseras BABORS Limited Edition ampullkit där en del av intäkterna kommer gå till Tjejzonen.

– Med BABORS stöd kan vi hjälpa fler och tillsammans ge unga tjejer kraft att må bättre. Vi ser mycket fram emot att tillsammans med BABOR fortsätta utveckla vårt arbete för att minska den psykiska ohälsan i vår målgrupp, säger Eva Glückman generalsekreterare på Tjejzonen.

För mer information, vänligen kontakta:

Tjejzonen │ Insamling- & Kommunikationsansvarig Jenny Norelius │ E-mail: jenny.norelius@tjejzonen.se
EKPR & Kommunikation │Telefon: 08-667 22 06 │E-mail: info@ekpr.com