Städa, städa!

Helt slut efter en ledig dag som gick i städandets tecken. Vi köpte en ny bokhylla igår, så att vi kunde kasta ut vår gamla. Den gamla var dock större än den nya, vilket betyder sortera och slänga. Jag hade nämligen inte bara böcker i den gamla bokhyllan utan typ, allt. Papper av alla slag (skolpapper, jobbpapper, anteckningar från diverse föreläsningar), kläder, sladdar, två mobiler, smycken. You name it. Och när jag sorterat och rensat och kastat och grejat gick jag lös på garderoben. Sen dammsuga, skura golv, tvätta kläder. Puh!

Nu sitter jag med fötterna på bordet och kollar på Ullared. Min hund ligger bredvid mig och drömmer något, han piper och morrar om vartannat. Det låter väldigt skoj. Snart ska jag poppa lite popcorn och göra en fruktsallad. Vad ska ni göra ikväll?

P.s Min unge dansar tango i magen. Ibland glömmer jag helt av att jag är gravid, men så snart man sätter sig eller lägger sig ner efter en vanlig dag med skola, jobb eller städning så börjar hon dansa där inne. Och då slår det mig. Shit. Jag ska bli morsa om 2 månader. Helt crazygalet.