Tips i Stockholm

Vi på rekdaktionen bor ju alla (än så länge) i Stockholm så det är svårt för oss att leta upp saker att göra utanför länet. Vart bor du? Vad tycker du om att göra? Tipsa oss så kanske vi kan hjälpa dig som bor ute i landet! Här kommer lite att göra tips för dig som bor i Stockholm:

Prova på Improvisationsteater, Impro:
Är du nyfiken på impro? Har du velat gå en kurs men inte haft möjlighet? Vi kommer framöver att ha gratis Prova-på-tillfällen på måndagar, där ni får testa på grunderna i improvisation.

På en kurs i improviserad teater får du lära dig att använda din fantasi, spontanitet, kreativitet och att samspela med andra medspelare.Hos oss träffas människor med varierande bakgrund för att träna sig i improvisation, för att ha roligt, för att utvecklas eller både och.

Föranmälan obligatorisk på hemsidan/via telefon!

Tillfället är 16/5 Hemsidan finns HÄR!

Gratis introduktion till meditation

Introduktion till meditationerna Returning®, Antar Mauna (Inre Stillhet), Energins Källa och till djupavspänningen Yoga Nidra. Alla är välkomna! Ingen föranmälan. Vi öppnar ca 30 minuter innan lektionen startar. OBS! Ha löst sittande kläder och ät inte en större måltid 3 – 4 timmar före lektionen. Använd inte hårspray eller andra produkter med parfym. Hemsidan hittar ni HÄR!

Månad Datum Dag Tid Lärare Pris
Maj 13 maj fredag 17.00 – ca 18.45 Turiya
Aug 11 aug torsdag 18.00 – ca 19.45 Turiya

Fler tips hittar ni HÄR!