Upplopp!

God kväll!

Jag är vaken alldeles försent för att jag ska vara människa imorgon. Jag är på upploppet på årets (näst!) sista kurs och har tenta på onsdag. Det är så mycket jag måste läsa och fatta och sist lära mig att tillämpa på verkligheten. Men det är kul! Riktigt jävla kul! Hoppas att ni inte är rädda för att börja plugga på universitetet. Jag var det innan jag började men inser idag, efter snart ett år, att jag aldrig har mått bättre eller har haft roligare. 🙂

Ikväll unnade jag mig en liten paus och såg Harry Potter på bio. Har ni sett den? Är det någon läsare som är en Harry P nörd? I vilket fall som helst är jag positivt överraskad! Jag satt och väntade på saker att störa mig på men det enda jag inte kunde släppa var 1) Harrys röst, 2) Voldemorts röst, 3) att svärdet var så litet och 4) att han inte fick flashbacken i Gordrics Hollow.

Nu ska jag snart sova, måste bara lyssna på min nuvarande favoritlåt en gång till. Kan inte alla rekommendera sin favvolåt? Jag behöver lite ny musik! Sov sött raringar.