Vad kan man göra en dag som denna?

Julen ska man enligt tradition fira hemma och även om det är så old school så innebär det att det är svårt att hitta på annat när man faktiskt inte vill vara med sin familj. Så oavsett varför du är ensam just nu, så har vi sammanställt en lista med bra saker att göra när du bara får nog av julgrisar och granbarr.

1. Se en film på youtube! Jo, det går. Jag såg Fucking Åmål för inte så länge sedan. Det är bara att söka på (ex.) ”Fucking Åmål del 1” och sedan del 2, osv.

2. Spela Alfapet på nätet. Gå on på Betapets hemsida och hitta någon att spela lite med. (Fuska inte!) (Om inte den du spelar mot verkar fuska)

3. Skriv ner dina tankar och känslor. Ibland mår man bättre av att bara bli av med allt och få ner det på papper. Om du vill kan du mejla det hela till Tjejkraft så lägger vi upp det på bloggen!

4. Kolla på precis vad du vill på någon av kanalernas playsidor. Jag är svag för ”På spåret” (ettan) och ”Så mycket bättre” (fyran).

…….

Nu tappade jag tråden lite. Jag googlade på ”Saker att göra” och hittade en helt fantastisk sida som jag omöjligen kan slå. Kolla in den HÄR och framförallt de här tipsen:

5. Skriv ett anonymt brev

6. Planera en resa

7. Designa ett cover till din favoritartist

8. Hitta på en bok du aldrig skriver

 

Om du inte tycker om idag, kan du alltid minnas att det är en ny dag imorgon.