Vad stör ni er på?

På tal om att störa sig på små skitsaker, här är saker jag stör mig på:

1. Människor som går långsamt framför mig i trappor/på tunnelbaneperrongen när jag har bråttom.

2. Människor (oftast kunder på jobbet) som är otrevliga, trots att jag är hur trevlig som helst.

3. Att även de minsta Kesoförpackningarna är så stora (jag gillar Keso men den hinner ju alltid bli gammal för att jag inte äter upp allt!)

4. Att det bara finns ett enda vin på Systembolaget som är helt alkoholfritt. Är inte det skitdåligt att det står på ”alkoholfritt” på många viner/öl, men ändå innehåller de lite lite alkohol?

5. När min kille hänger upp tvätten slarvigt (på ett annat sätt än jag gör, med andra ord).

En annan sak jag stör mig på som kanske inte är en småsak, men ändock väldigt irriterande är att jag alltid, alltid, alltid har små projekt i huvudet som jag sällan tar mig tid att förverkliga. Projekt jag har i huvudet just: skriva en bok, göra om förrådet till ett arbetsrum/pluggrum, rensa alla köksskåp, köpa fyra hyllor (tre till badrummet och en till köket), göra om alla fina glasburkar jag sparat till karamellburkar (ja, burkar med fint lock och med karameller i helt enkelt), rensa badrumsskåpet och renovera mitt gamla dockskåp.

Vad stör ni er på? Skriv tre skitsaker du stör dig på i vardagen i kommentarsfältet så skickar vi en liten julklapp ifrån Glitter med posten!