Våga tro!

Jag är en av de där som tror att man inte ska ge upp det man gillar att göra. Älskar du att skriva, skriv. Tycker du det är inspirerande att blogga, blogga! Bry dig inte om pikar från andra eller vissa råd från folk som tror sig veta bäst. Vem vet, i många fall kanske de bara är avundsjuka! Jag säger inte att man måste kunna leva på det man älskar att göra, men att ha en hobby som driver en tror jag bara gör livet roligare, om en sådan finns!

Jag har en nära vän som älskar att sjunga. För något år sedan pratade hon med en väninna till henne som sa att det nog ändå var bäst om hon inte lade upp allt för många klipp på Facebook med hennes sång, för att det skulle se ”för mycket ut”. Min kompis blev därmed orolig över att folk skulle tolka det som att hon ”trodde att hon var något speciellt”. Sedan dess har hon lagt ut kanske ett klipp per halvår. Och detta även fast hon sa att dessa klipp sporrar henne och gör henne bättre på sin sång. Gissa om jag blev bestört! Bestört över det brist på stöd som ofta finns, och bestört över den ”jantelags”-mentalitet som så ofta finns i Sverige.

Själv älskar jag att baka hälsosamt samt att blogga, och jag tror jag rent ut sagt skulle bli tokig om jag inte fick göra detta. Och jag vet att jag är duktig på det jag gör. Det är jag inte rädd att både utnyttja och visa. Snälla, var inte det du heller!

tumblr_lc1nulBi3Y1qctazvo1_400_large

 

Bild