Verklighetsflykt Tokyo

Vad gör ni när ni har mycket i huvudet? Drömmer ni er bort under bussresor? Kanske smälter in i en bok, ett album eller en TV serie? Kanske hittar ni på något som gör er upptagna? Linda har skrivit om hur hon hittade sin verklighetsflykt på andra sidan jorden:

Just nu är mitt liv lite turbulent. Jag har varit rätt rationell men ändå, det är lite turbulent. Så jag åkte till Tokyo i en vecka och hälsade på en vän. Det var typ världens bästa verklighetsflykt. Det kan behövas ibland. Nu blev jag i och för sig så totalt nerkärad i staden att det var ren o skär ångest att behöva åka tillbaka till Sverige, men vafan, ändå. Det var välbehövligt. Fast det är klart, man måste ju reda ut saker på hemmaplan nån gång.

Tyvärr tror jag inte många av er läsare har den möjligheten att bara dra iväg sådär: det kan vara ekonomiskt omöjligt eller så kanske inte era föräldrar är så ivriga på att släppa iväg er till ett främmande land lite hur som helst. Men jag ville ändå dela med mig av det. Om inte annat kan ni se fram emot att bli äldre och kunna göra sånt. Livet blir faktiskt bara bättre och bättre med åren. Och tro mig, allt löser sig. Det gör det alltid.

PS! Men allvarligt, restips: TOKYO! Så fantastiskt underbar stad! Funderar seriöst på att flytta dit o plugga när jag är klar med studierna här. Allt är möjligt! 🙂