Vilka bloggar läser du?

Bloggar är hot stuff idag och surfar man mycket på nätet är det nästan oundvikligt att man snubblar över en blogg eller två varje dag. Vilka bloggar läser du? Maila gärna oss på redaktionen, redaktionen@tjejzonen.com, och berätta lite, varför läser du? Vilka slags bloggar gillar du och vad är det som är så bra med bloggar?

De här bloggarna kikar jag själv in på minst en gång om dagen;

Hanna Fridén – Hanna är en smart och cool tjej som jobbar som skribent och illustratör, hon skriver om intressanta saker som samhällsfrågor, skönhetsideal, ätstörningar och mycket annat, och så tecknar hon helt fantastiskt fint!

Stocktownstories – Freja, som skriver bloggen, är 24 år och bor i Stockholm. Hon skriver om sina barn och livet i Stockholm och lägger upp väldigt fina foton. (Jag har blivit en sucker för mammabloggar på senaste tiden.)

Vägen från 37 kg – Anna är en utav de mest inspirerande tjejerna man kan hitta tycker jag. Vi har skrivit om hennes blogg förut, men jag gör det gärna igen, den är ju så bra.

Mia Skäringer – Jag älskade programmet Mia & Klara som gick på svt förut. Jag blev väldigt glad när jag upptäckte att Mia hade en blogg. Hon skriver fint om hur livet kan vara och om sin otroligt jobbiga tonårsperiod som inte alls var särskilt glammig.