Visste du att du nu kan starta en egen pengainsamling till Tjejzonen?

Vi är Sveriges största stödorganisation för tjejer, med fler än 10 000 stödsamtal med unga tjejer varje år är det en titel vi stolt förtjänar. För att vi ska växa och bli mer kända har Eva här på tjejzonen skrivit ett brev för att motivera:

Den 8 mars 2013 fyller Tjejzonen 15 år och vi har kommit till en punkt där vi vill att alla människor i Sverige ska känna till oss. Vårt namn ska vara lika självklart som tex BRIS och det är just här ni kommer in i bilden.

Vi har hittat ett verktyg för egen insamling http://www.betternow.se/tjejzonen-projekt

Det är ett verktyg där ni på ett superenkelt sätt kan skapa en egen insamling för Tjejzonen, som ni delar med era vänner på Facebook och andra sociala medier. Allt detta blir ni guidade i när ni registrerar er på sidan. Vi har sedan två år tillbaka beviljats 90-konto och alla era insamlade medel kommer att hamna direkt på kontot.

Vi har två mål med detta, dels att ni och era vänner hjälper oss att få in pengar så att vi kan fortsätta hjälpa unga tjejer samt att vårt namn och logga sprids bland allmänheten. Så även om ni inte lyckas samla in en enda krona så har era vänner genom denna kampanj sett vår logga och namn. Vilket hjälper oss att bygga vårt varumärke.

För den som vill anta utmaningen har vi satt ett mål att vi tillsammans ska få ihop 500 000 kr till 31 dec  2012.  Tänk att många bäckar små… Om 100st av er lyckas samla in 5 000kr så har vi nått målet.