Företagsengagemang – Tjejzonen

Företagsengagemang

Varje dag står tjejer på kö hos oss för att få prata med en Storasyster som lyssnar. Med ert stöd kan vi hjälpa fler och tillsammans ge tjejer kraft till att må bättre – nu och i framtiden. Här kan du läsa om olika sätt att stötta eller samarbeta med oss som företag. Mejla info@tjejzonen.se

Samarbete

Tillsammans kan vi göra mer för unga tjejer. För oss är det självklart att företag ska vara en positiv och drivande kraft när det gäller att lyfta frågan om tjejers psykiska hälsa och vikten av att lyssna. Därför vill vi gärna samarbeta med företag som delar våra värderingar och som aktivt vill hjälpa till att sprida kunskap om frågan. Kontakta oss på info@tjejzonen.se om du och ditt företag är intresserade. 

Beställ vårt gåvobevis

Tjejzonens gåvobevis passar fint att ge som julgåva till anställda eller kunder. Mejla info@tjejzonen.se för att beställa. Ange antal, leveransadress samt faktureringsuppgifter. Leveranstid är 3 arbetsdagar. Gåvobevisen kostar 200 kr/st.

Ge en gåva

Tjejzonen är beroende av gåvor för att kunna stötta tjejer. Ditt företag kan ge en gåva på valfri summa. Klicka här för att ge en gåva.

Tryggt givande

Vi har ett 90-konto och kontrolleras därmed av Svensk insamlingskontroll samt är medlemmar i Giva Sverige. Det innebär att vi uppfyller högt ställda krav för etisk och professionell insamling. Läs mer om vårt kvalitetsarbete och vilka effekter vi uppnår.