Utbilda dig – Tjejzonen
I över 20 år har Tjejzonen erbjudit utbildningar. Detta så att vi tillsammans kan minska den psykiska ohälsan bland unga tjejer.

Det finns särskilda metoder och verktyg som, om du följer dem, kan ge dig en mer trygg, stabil och hållbar organisation. Som experter på detta blir vi blir ofta tillfrågade om utbildningar.

Nu har vi samlat våra mest värdefulla lärdomar, främst för dig som är yrkesverksam eller frivillig inom det civila samhället. Men vi vänder oss också till aktörer från offentlig och privat sektor.

Detta är våra två vanligaste föreläsningar och utbildningar, som även går att kombinera:

Medmänskligt lyssnande i svåra samtal 
För dig som vill bli en bättre lyssnare och förbättra ditt bemötande i svåra samtal. Kanske befinner du dig i situationer där personer lätt söker sig till dig för att prata om något jobbigt, men du vet inte om du kan ge ett tillräckligt bra stöd? Kanske ska din organisation utveckla en verksamhet lik Tjejzonens?

Hållbart hjälpande 
För dig som vill få ökad kunskap om hur du påverkas av att möta andra i svåra samtal och hur du kan ta hand om dig själv så att ditt lyssnande blir hållbart över tid. 

Höj din kunskap på det sätt som passar dig bäst

Vi erbjuder två metoder

Få tillgång till vårt studiematerial
Du går utbildningen själv via en webbaserad digital plattform. Perfekt om du vill lära dig i din egen takt och när det passar dig! 

Få en eller flera föreläsningar
Här guidar Tjejzonens medarbetare er – antingen på plats hos er eller digitalt (just nu endast digitalt enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer). Kanske vill du att hela din arbetsplats ska få tillgång till kunskapen? Om så erbjuder vi mer skräddarsydda interaktiva utbildningar beroende på antal deltagare och utifrån era önskemål.

Bokning, frågor och priser
Boka oss eller ställ dina frågor via mejl till utbildning@tjejzonen.se

Sagt om Tjejzonens utbildningar

”Konkret utbildning med många handfasta tips och formuleringar. Väldigt bra och pedagogisk utbildare som var lugn och tydlig. Känner mig mycket tryggare i att möta ungdomar i svåra samtal nu!”
Jessica Nilsson, Föreningskoordinator, Popkollo


”Väldigt givande och väldigt bra utfört. Kändes inte som att vi satt i två timmar (vilket egentligen är långt över vad jag brukar kunna koncentrera mig på när någon pratar).”

Joel Kamvik, 2:a vice förbundsordförande, Vi Unga

”Bra heltäckande utbildning kring att samtala med individer i olika svåra situationer. Rekommenderas starkt!”
Bartosz Stroinski, Förbundsordförande, Vi Unga