Dansa med Storasystern Johanna i Uppsala

Under hösten kan du som är tjej, går i gymnasiet och bor i Uppsala få chansen att dansa gratis hos vår Storasyster Johanna Söderhäll. Du behöver inte ha några förkunskaper – kom som du är!

Syftet med dessa träffar är att genom dansen ge dig möjlighet att få kontakt med din kropp och på nya sätt uttrycka dig och dina behov. Fokus är att stärka din självkänsla och självförtroende genom dansen, till att våga ta plats och uttrycka dig i rörelse och vara i en gemenskap med andra tjejer i en avslappnad miljö. Dans är lika mycket en mental aktivitet som det är fysisk rörelse.

Målet är att vi blir en liten grupp där vi under dansklasserna kommer utvecklas tillsammans och stötta varandra. Det kommer vara en trygg grupp där du får utrymme att uttrycka dig fritt och vara den du är. Dans är för alla!

Om Johanna Söderhäll:

Johanna är Storasyster på Tjejzonen och är danspedagog i Uppsala samt vid Kulturskolan i Älvkarleby kommun. Hennes dröm är att kunna använda dansen till att hjälpa och stötta unga tjejer som behöver det.

Så här anmäler du dig

1. Anmäl dig via mejl eller sms till johanna.soderhall@gmail.com eller 070-719 80 25
2. Skriv förnamn (efternamn är frivilligt i intresseanmälan) och vilken skola du går på.
3. Skriv en kort beskrivning om dig själv eller varför dansen kanske skulle kunna hjälpa dig i din vardag.
4. Skicka!
5. Vi hör av oss till dig oavsett om det finns plats i gruppen eller inte.

Vi har begränsat antal platser i gruppen, skicka därför in din intresseanmälan så snart som möjligt!

Danspassen kommer vara ungefär två gånger i månaden. Tid och plats bestäms senare.

Om du skulle ha några funderingar eller frågor innan du skickar in intresseanmälan går det också bra att höra av sig till Johanna Söderhäll innan.