Bli medlem

Vill du ge tjejer en chans att bli lyssnade på? Varje år stöttar vi tusentals tjejer genom 250 modiga medmänniskor som agerar Storasystrar. Trots detta står många tjejer i kö för att få snabbt stöd av oss. Bli medlem i Tjejzonen så bidrar du till att fler unga tjejer blir sedda och får kraft till att må bättre. Medlemskapet passar bäst för dig som på olika sätt vill engagera dig aktivt i vår förening.

Vill du bli månadsgivare istället?

Det går enkelt och snabbt med mobilt BankID, och du väljer själv vilket belopp du vill ge, från 50 kr/månad. KLICKA HÄR FÖR ATT BLI MÅNADSGIVARE. Det här är det absolut enklaste sättet för dig att stödja Tjejzonens viktiga arbete. Just nu har vi ett stort tryck på vår stödverksamhet, och genom att bli månadsgivare hjälper du oss att ge stöd till fler tjejer. Du behövs!

Som medlem i Tjejzonen får du:
• en röst på årsmötet vilket innebär att du har chans att påverka föreningen
• två nyhetsbrev per år med information om vad vi tillsammans åstadkommer för att förbättra tjejers psykiska hälsa.

Medlemskapet kostar 250 kr per år och är öppet för alla som vill stödja Tjejzonens arbete, men passar bäst för dig som vill engagera dig aktivt i vår förening.

Så här blir du medlem

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan. Därefter får du ett mejl från oss med information om medlemskapet och om  hur du betalar medlemsavgiften.

Läs mer om hur vi använder dina personuppgifter

Har du frågor om medlemskap i Tjejzonen?

Kontakta oss på info@tjejzonen.se

Vi har ett 90-konto och kontrolleras därmed av Svensk insamlingskontroll samt är medlem i Giva Sverige.