Välkommen till en exklusiv förhandsvisning av filmen ”Psykos i Stockholm”

Kicka igång höstterminen med Tjejzonens förhandsvisning av ”Psykos i Stockholm” på bio!

Datum: Tisdagen den 25 augusti (biopremiär den 28 augusti).
Tid: Filmen börjar klockan 18:00, så se till att vara där innan.
Var: Biograf Victoria, Götgatan 65, Stockholm. 
Kostnad: Helt kostnadsfritt – Först till kvarn!

En mamma och hennes dotter är på väg till Stockholm för att fira dotterns 14-årsdag. Redan på tåget börjar mamman uppföra sig konstigt och dottern är rädd att ännu en psykos är på väg att ta hennes mamma i besittning. Trots tecknen försöker de genomföra semestern som planerat. När mammans tillstånd trappas upp blir dottern lämnad ensam och får under några dagar och nätter utforska Stockholm på egen hand.

Psykos i Stockholm är ett personligt och drabbande drama om en villkorslös mor- och dotterrelation. Mamman spelas av Josefin Neldén, som fick stort genomslag som Margareta ”Maggan” Nilsson i SVT-serien ”Vår tid är nu”.

Efter filmen får du ta del av ett samtal med Thintin Strandman, Tjejzonens grundare och ordförande, och Maria Bäck, regissör och manusförfattare till ”Psykos i Stockholm” som till stor del har baserat filmen på sin egen erfarenhet av att växa upp med en sjuk mamma.

Läs mer om filmen och se trailern här.

Boka din biljett genom att mejla ditt namn till info@tjejzonen.se. Först till kvarn! Passa på att bjud in dina vänner och bekanta så att de får ta del av Tjejzonens frågor lite närmare : )

Obs! Detta är en coronavänlig tillställning, ett slutet sällskap för Tjejzonens nätverk, med max 50 platser med fri placering där du får sitta tillsammans med ditt sällskap som du kom dit med, med ett ansvar att hålla avstånd till andra sällskap.