Tjejzonen söker tillfällig samordnare

OBS! Denna tjänst är tillsatt.

Är du en person som har en lucka i höst och har lust att göra en insats som gör skillnad för tjejer? Då kanske du är en person för oss. Tjejzonen, Sveriges största stödorganisation för tjejer söker en tillfällig samordnare till sitt Storasyster Online stöd. Stödet är ett längre stöd där den stödsökande, lillasyster träffar samma volontär, storasyster för samtal en gång i veckan upp till ett år. Stödet är digitalt och de stödsökande och volontärerna finns över hela landet.

Beskrivning av tjänsten:

Arbetsuppgifterna innebär att tillsammans med kollega samordna stödet, bl.a genom att rekrytera storasystrar, utbilda dem samt matcha ihop storasystern med en lillasyster. Därutöver innebär arbetet att stötta och handleda storasystrarna i deras arbete genom att ge feedback och återkoppling på deras samtal med lillasystrarna. Som samordnare får man följa systerparens relationella arbete och se hur de utvecklas tillsammans. Ytterligare tillkommer att ansvara för att dokumentera samt hantera eventuella tillkommande uppgifter som att förbättra och utveckla stödformen. Som samordnare har man egen handledning av extern handledare samt deltar i Tjejzonens övriga sammanhang som stödmöte, personalmöte och planeringsdagar.

– Tid: Mitten av augusti fram till årsskiftet, möjligtvis längre

– Omfattning: 80 % – 100 %

– Viss kvällstjänstgöring ingår

– Friskvårdstimme samt friskvårdsbidrag

– Du får gärna ha relevant utbildning inom området psykisk ohälsa, socialt arbete eller liknande.

– Du behöver vara boende i Stockholm eller dess närhet då vi arbetar tre dagar på kontoret som ligger centralt på Gärdet i Stockholm.

Känner du att detta skulle vara något för dig? Skicka din ansökan med en kort beskrivning av vem du är och ditt cv till nedanstående mejladress så snart som möjligt. Vi kommer arbeta löpande med att hitta en lämplig kandidat. Du får gärna höra av dig om det är något du undrar över eller vill fråga om.

Kontaktuppgifter:
Lisbet Knudsen (Chef över stödverksamheten)
Tel: 070 386 65 66
e-post: lisbet.knudsen@tjejzonen.se