FÖRELÄSNING │ “Det som inte dödar ger konsekvenser”

Den här föreläsningen är både till för dig som redan är volontär i Tjejzonen och för dig som funderar på att bli det. Välkommen!

”Det som inte dödar ger konsekvenser” är en stark föreläsning av Jessika Arvik om hur det kan vara att växa upp med föräldrar som har ett missbruk, mår psykiskt dåligt eller utsätter andra för övergrepp.

Under kvällen kommer du få kunskap, inspiration och verktyg. Det här är ett tillfälle för dig att fördjupa dig i ämnet kring barns utsatthet och hur du kan bidra till en tryggare plats för barn och unga.

Jessika Arvik har tidigare arbetat med stödarbete för tonåringar och påverkansarbete för barnrättsorganisationer och har under de senaste åtta år föreläst och utbildat vuxna som möter barn i sitt arbete.

Varmt välkommen önskar vi på Tjejzonen! Vi bjuder på fika.

👉🏾 NÄR: Den 28 januari klockan 18.00 – 20.00.

👉🏾 VAR: Tjejzonens kansli, Jakobdalsvägen 9, 3 trappor utan hiss.

👉🏾 ANMÄL DIG: Mejla utbildning@tjejzonen.se senast den 24 januari. Begränsat antal platser.

Obs! Anmälan är bindande. Vi förväntar oss att du meddelar oss senast tre dagar före föreläsningen om du skulle få förhinder och inte kan komma. På så vis har vi möjlighet att erbjuda plats till de som står på reservlista. Vi räknar med din närvaro om du har anmält dig.

KOSTNAD: Gratis för Tjejzonens medlemmar och volontärer. Är du inte medlem än? Swisha 250 kr till 90 02 072, markera din betalning med ”medlem2020”. Superlätt juh 👍🏽✨